Geen mededelingen

Helden om de Hoek 2017

zaterdag 11 nov 2017, 18:30

PROGRAMMA HELDEN OM DE HOEK

In 2017 zijn er twee themaroutes of een aantal losse workshops te doen bij Helden om de Hoek. Hoe werken de routes? Je schrijft je in voor een route met meerdere activiteiten. Inschrijven voor de route is verplicht, maar je schrijft jezelf niet in op een bepaalde activiteit van de route. Bijna alle activiteiten worden elke half uur herhaald en je bepaalt op de avond zelf de route en de volgorde.
Je kunt ook kiezen voor één losse workshop. Inschrijven is verplicht.

Er kunnen 450 vrijwilligers uit de hele gemeente inschrijven.
De inschrijving start op maandag 9 oktober. VOL = VOL

18.30-21.00 uur workshops en activiteiten:

• ROUTE SPORT : Fitness, Spinning en Challenge les
  • ROUTE BELEVING : Film Historisch informatiepunt, (Jezelf) Schminken, Interactieve Lezing De Green Miles, Wijnproeverij, Stoelmassage, DJ workshop
  • Dikke Dames schilderen
  • Hatha Yoga
  • Mozaïek
  • Casaga
  • Freeze out pokertoernooi
  • Workshop GelukAtelier
  • De slimste vrijwilliger van Pijnacker-Nootdorp
  • AED training
  • Groot Helden Dictee

21.00 Feestavond en Uitreiking Vrijwilligersprijs

Alle vrijwilligers, die woonachtig zijn of vrijwilligerswerk doen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp mogen zich voor de workshops en / of de feestavond inschrijven.

INFORMATIE EN AANMELDEN: WWW.SWOP.NL
Aanmelden kan vanaf maandag 9 oktober

NB Als je naast vrijwilliger ook mantelzorger bent, mag je ook inschrijven voor het middagprogramma van de Dag van de Mantelzorg op 11 november of meedoen aan activiteiten in de Week van de Mantelzorg. www.swop.nl/bmo