12-10#scheidsbedankt

NAC

Binnen Avanti zijn er 2 Neven Activiteiten Commissies:

Sen / Jun NAC

Deze commissie organiseert activiteiten voor de senioren, junioren, midwekers en niet-spelende leden.

Contactpersoon is Daniëlle Hogervorst

Jeugd NAC

De Jeugd NAC organiseert activiteiten voor de jeugd van Spookies/Welpen tot en met B-aspiranten. Filmavonden, een vossenjacht, zwemavond en kamp zijn een paar voorbeelden van de jeugdactiviteiten.

Contactpersoon is Lisenka Rook

Kantinecommissie

De kantinecommissie beheert alles in en om onze kantine: inkoop, verkoop, barbezetting, agenda beschikbaarheid clubhuis, Herrie in de Keuken, schoonmaak, etc.

Materiaalcommissie

De Materiaalcommissie verzorgt het korfbalmateriaal en probeert het in een zo goed mogelijke conditie te houden. Ook zorgt de commissie voor eventuele reparaties aan materiaal en de aanschaf van nieuw materiaal.

Contactpersoon is Roland Schenk

Redactie Het Blad

Het Blad is het wekelijkse orgaan voor alle leden met daarin belangrijke informatie over wedstrijden, roosters en mededelingen vanuit bestuur en commissies. De redactie verzorgt gedurende het korfbalseizoen de inhoud en verspreiding van Het Blad.

De redactie bestaat uit:

• Chantal de Bakker
  • Annemarie Cleijpool
  • Coen van Schie
  • Karin van Viegen
  • Bestuurslid: Sandra Alberts

De redactie is te bereiken via: redactie@avantikorfbal.nl

Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot korfbal binnen Avanti. In het werkgebied van de TC is een groot aantal werkgroepen actief. De coördinatoren van deze werkgroepen vormen samen de TC.

Voor specifieke vragen aan de TC kun je gebruik maken van de persoonlijke mailadressen, zoals hieronder vermeld.

Toernooicommissie

De toernooicommissie zorgt voor de organisatie van deelname aan toernooien bij andere verenigingen. Traditioneel is de deelname van een grote groep Avantianen aan één van de Hemelvaartstoernooien die jaarlijks in het land georganiseerd worden. Daar gaan we dan gezamenlijk heen met 1 of meerdere bussen. Ook kan de commissie ondersteunen bij deelname aan andere toernooien waar teams afzonderlijk aan willen meedoen.

De toernooicommissie is te bereiken via: toernooicie@avantikorfbal.nl