Wat ben ik trots op Avanti D3. Tijdens de wedstrijd tegen DES D1 hebben ze duidelijk revanche genomen op een mindere wedstrijd van vorige week tegen Valto.

Vanaf het begin was de D3 heel scherp met aanvallen. En mochten we bal kwijt zijn, dan werd er goed uitverdedigd, waardoor de bal snel weer onderschept kon worden. En anders stond de verdediging er bij de lijn wel voor om de ballen alsnog te onderscheppen. DES kreeg in de eerste helft geen enkele kans, terwijl de D3 maar bleef doorgaan met scoren. Er stond dan ook een ruststand van 15-0 (!) op het scorebord.

In de tweede helft ging het allemaal wat minder. Iedereen wilde zo graag zelf scoren, dat er geen structuur meer in zat. Jammer, maar wel te begrijpen. Uiteindelijk was de stand 21-1, een hele mooie uitslag was neergezet.

Deze wedstrijd hebben jullie laten zien, dat jullie goed kunnen aanvallen, scoren en ballen onderscheppen. Het heeft vooral met scherpte te maken. Nu is het zaak om dit iedere week te laten zien en er iedere week vol voor te gaan.

Komende week moeten we tegen Excelsior D2. Deze ploeg hebben we op het veld ook al twee keer ontmoet. Twee keer hebben we redelijk makkelijk gewonnen, maar resultaten uit het verleden bieden geen garantie op een goede afloop. De wedstrijd start gewoon met 0-0 en we moeten gewoon weer heel erg scherp zijn en goed aanvallend spelen. Dan zit er wel weer een winstpartij in.

Sinterklaas

’s Avonds stond er een teamuitje op het programma bij de familie Slootmaker in Delfgauw. Eerst stonden er pannenkoeken op de menukaart en daarna werd er gedobbeld om twee cadeautjes: een snoepcadeautje en een normaal cadeautje. Het werd een leuke avond met veel plezier en waarbij de ploeg nog dichter naar elkaar is gegroeid. Thamar en Paul, bedankt voor de gastvrijheid. Alle ouders, die de pannenkoeken hebben gebakken, het waren er iets te veel, ook heel veel dank.

Succes aanstaande weekeinde.

René

P.S. Noor, bedankt voor het invallen de eerste helft. Je hebt een heel goede wedstrijd gespeeld.