Het zal je maar gebeuren. Net een jaar gekorfbald en dan gelijk naar de E. Kans is dan groot dat je tegen langere tegenstanders komt te spelen. Dat kan vervelend zijn, maar zeker niet voor de kanjers van de E3. In korte tijd hebben Nils en Kirsten van de E3 een machine gemaakt. Tweemaal gewonnen tegen Weidevogels, waarbij verleden week de wedstrijd in de laatste tien minuten werd gewonnen, door van 4-1 tot 4-5 terug te komen! Alo was helaas letterlijk een maatje te groot, maar vandaag kon een erg mooie tweede plaats binnen gehaald worden tegen HkV. Waar eerst nog van werd verloren in Den Haag , moest vandaag echt even uit een ander vaatje getapt worden. De ploeg, bestaande uit Anniek, Lilly, Julia, Sten en Jesper, kwamen vandaag ook achter. Maar Nils zou daar niet ongerust van worden en Kirsten alles volgend via de App vanuit Koog Zaandijk maakte zich ook niet al te druk. Want ook vandaag werd teruggevochten , van 2-5 werd het 7-5! Een erg mooie tweede plaats op het veld, een erg mooi resultaat in deze best zware poule. Elke week weer wat lerend, maar vooral met erg veel plezier! Kom zeker ook deze ploeg eens bekijken in de zaal!