Met nog één wedstrijd voor de boeg heeft Avanti 2 het kampioenschap nog steeds in eigen hand.   De laatste klip die genomen moet worden is KCC / So Natural.  Zaterdag 2 juni om 11:30 wordt deze wedstrijd bij KCC gespeeld.

Tegen een ongeinspireerd KZ had Avanti niet veel problemen. Samantha en Ruben gaan voorop in de strijd en er wordt al snel een flinke voorprong genomen. Ondanks een aantal gemiste strafworpen bij rust nog een ruime 14-8 voorsprong.

Ruben natuurlijk heersend rond de korf en ook vier treffers

De tweede helft laat eenzelfde beeld zien. In de slotfase kunnen we nog zien uit welk arsenaal spelers Avanti momenteel kan putten. Ronald, Colin, Anneleen, Iris en Marijn komen ook nog in het veld.  De eindstand wordt een mooie 25-15 voor de ploeg van Christie en Mena.

Samantha topscorer met zes, en laat de heren even zien hoe je stippies moet nemen

Doelpunten: Samantha (6) , Ruben en Alwin (4) ,Lisanne en Niels (3) , Kirsten, Ssbrina , Brend , Colin en Anneleen

Foto’s Nicoline de Bakker