Door de blessures van Manon en Meike is Linde doorgeschoven naar 1 en begint het 2e met  Samantha in de basis. Normaal acterend in het het 4e  maakt zij haar debuut in de KorfbalLeague.

Prima wedstrijd van Samantha bij haar debuut

Door het goede resultaat in de uitwedstrijd tegen LDODK toch wel wat verwachtingen. En in de eerste helft worden deze waargemaakt. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd en met name Alwin staat op scherp. Hij laat zich na twee fraaie blokjes van Jetze de Jong niet van de wijs brengen en scoort regelmatig van afstand.  Niet veel doelpunten in de eerste helft en de rust wordt bereikt met een lichte 8-10 voorsprong voor LDODK.

Alwin weer op scherp met 8 treffers

De tweede helft een heel ander beeld. LDODK komt sterk uit de startblokken en alle schoten vallen ineens. Avanti zakt helemaal weg en laat LDODK weglopen naar een grote voorsprong.

‘Ro’ als vanouds als een dartel veulen

Ook Ronald Struijk komt nog in het veld.  Heerlijk om te zien hoe lichtvoetig hij beweegt en vrijkomt. Op de valreep nog een fraaie treffer van Ronald van afstand. Met nog 30sec op de klok Alwin van afstand een buzzerbeater voor zijn 8e. Eindstand 18-30.

Meer Foto’s

Doelpunten: Alwin Blijleven (8) ,   Ruben Louwerse (3) , Lisanne Bosma en Koen Ruigrok (2) , Kirsten Tuinder, Ronald Struijk en Brend Dingenouds.