Het 2e speelde net zoals vorige week bij DOS’46 een prima wedstrijd.
Met veel zelfvertrouwen en verdedigende druk wist de ploeg van Christie en Mena de tegenstander voor het eerst onder de 20 treffers te houden. En met meer scherpte in de afronding had er zeker meer in gezeten dan de 15-19 nederlaag.

Bam, eerste schot Ruben, 1-0

Een boeiende eerste helft waar de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Ruben begint lekker aan de wedstrijd met zijn eerste balcontact tilt hij fraai de 1-0 vanaf de achterlijn binnen. Bij rust is de stand 8-10 in het voordeel van TOP.

Koen steekt in een goede vorm, topscorer met 4 treffers

In het eerste deel van de tweede helft mist Avanti te veel kansen en kan TOP uitlopen naar 10-16. Marijn Diepens en Marijn van Overveld komen nog in het veld. Het slotakkoord is voor Brend die pas op de valreep de korf weet te vinden. Een strafworp en een afstandtreffer voor een eindstand van 15-19.

Fraaie treffer Lisanne uit vrije bal variant

Maar liefst 120 doelpogingen voor Avanti en een reboundpercentage van 2 op 3. De zijn zeer goede cijfers. Jammer dat de scherpte in de afronding ontbrak.

Meer Foto’s

Scores: Koen 4, Alwin 3, Brend en Lisanne 2, Kirsten , Linde , Ruben en Sabrina 1