05-10Schotklok- en tijd/scorebedieners gezocht! Zie het bericht onder nieuws.
mededeling uitgelicht

Informatiebijeenkomst alcholbeleid en onderlinge veiligheid

maandag 15 okt 2018, 20:00

Als trainer bij Avanti heb je te maken met allerlei mensen: kinderen, hun ouders maar ook met leden van andere verenigingen. In het contact kunnen dingen gebeuren die jij of de ander als onprettig, vervelend of zelfs onveilig kunnen ervaren. Op deze voorlichtingsavond willen we jullie informatie geven hoe je kunt voorkomen dat je in deze situaties terrecht komt en wat je moet doen als dit toch gebeurt.

Daarnaast zullen we antwoord geven op de vraag waarom het slecht is om alcohol te drinken voordat je 18 jaar bent en lichten we toe welke maatregelen Avanti neemt om dat te voorkomen.

We hopen een grote opkomst! Avanti moet een veilige plek zijn waar iedereen graag komt! Daar hebben we jou heel hard bij nodig!

Dit zal een uurtje duren en daarna is er tijd voor een (alcoholvrij đŸ˜‰) drankje en een hapje.

Wanneer: maandag 15 oktober 2018
Waar: in de kantine