skip to Main Content

Pijnacker – Avanti/Post Makelaardij heeft oefenmeester Marrien Ekelmans vandaag laten weten de samenwerking per direct te beëindigen.

Directe aanleiding is de mededeling van Marrien, eerder deze week, dat hij ondanks de afspraak ook volgend jaar aan de eerste selectie verbonden te blijven,  na de zomer naar HKC in Hardinxveld-Giessendam vertrekt.

Maarten-Kees van Breukelen (TC): “Uit de gesprekken die wij de afgelopen week met de selectie en met spelers individueel hebben gehad, hebben wij opgemaakt dat er onvoldoende vertrouwen is om het seizoen met Marrien af te maken.”

Zelf wilde Marrien deze korfbaljaargang nog wel afmaken in Pijnacker, zo liet hij in een vandaag op korfbal.nl gepubliceerd interview weten. “Of ik door ga op het veld? Ik ga er wel vanuit. Ik heb het geweldig naar mijn zin. Maar als de club daar anders over beslist, heb ik daar niks over te zeggen. Ik zie het in ieder geval zitten om door te gaan met deze ontzettend leuke groep.”

Niels van der Steuijt maakt nu samen met Henk-Jan Post het seizoen met Avanti/Post Makelaardij 1 af. Daar waar mogelijk zal Henk-Jan ook de A1 de rest van het seizoen blijven coachen.

 

[MT]
Back To Top