skip to Main Content

Dit jaar zullen de spelregelcursussen weer aangeboden voor de B t/m de senioren. Om jullie op weg te helpen worden er ook dit jaar weer twee spelregelavonden gehouden. Op deze avonden zal uitleg gegeven worden over de belangrijkste regels en over hoe de website van de spelregelcursus werkt.

De spelregelavonden vinden dit jaar plaats op donderdag 7 en vrijdag 8 december om 20.00 in de kantine. Voor de A en B is het verplicht op één van deze avonden aanwezig te zijn als je afgelopen jaar het spelregelbewijs niet hebt gehaald.

Voor de senioren zijn de avonden niet verplicht, maar de bond heeft het halen van het bewijs wel verplicht gesteld. Alle senioren moeten op 1 september 2018 in het bezit zijn van een geldig spelregelbewijs anders kun je volgend jaar niet spelen.

Wil je nu al zelfstandig aan de slag? Kijk dan eens op www.korfbalmasterz.nl. Heb je vragen over de avonden of wil je alvast inloggegevens ontvangen zodat je aan de slag kan? Stuur dan even een mail naar avantischeidsrechters@gmail.com.

We zien jullie graag op donderdag 7 of vrijdag 8 december!

De Scheidsrechtercommissie

Back To Top