skip to Main Content

Ja, u leest het goed. De D1 heeft er zaterdag evenveel als Avanti 1 in geknald. Waar het eerste gebruik mocht maken van zuivere speeltijd, is dat in de hoofdklasse D nog niet het geval. En dan is gewoon een heel goede prestatie.

Vorige week verloren we in de andere zaal van de sportcampus nog van Die Haghe: een sterk team waar we het vooral in lengte en durf tegen moesten afleggen. Vandaag tegen Achilles. Ook tijdens de oefenperiode wonnen we ruim van dit team. Maar dat zegt nog niets. Steeds weer laten zien wat je kunt. En dat deed de D1 zaterdag zeker.

Met durf en vooral heel veel mooie aanvallen werd duidelijk waar deze ploeg toe in staat is. Oefeningen die door Alwin en Wijnand worden ingesleten tijdens de trainingen werden nu zichtbaar. Echte tegenstand was er maar 5 minuten. Eens kijken hoe wij volgende week tegen Maassluis uit de verf komen. Met dit spel kunnen wij zeker meedraaien boven in de poule.

Om de concurrentie niet te veel info te geven niet te veel tactische aanwijzingen in dit verslag. Het lijkt erop dat ons eerste zaterdag de livestream van de D1 heeft meegekeken, want Rick, Stefan, Manon etc maakten dezelfde acties als de dametjes en heertjes uit de D1. Goed voorbeeld doet goed volgen!

Back To Top