Skip to content

Verdien geld voor Avanti door gebruik te maken van SponsorKliks. Zo steun je Avanti heel eenvoudig financieel met je eigen online aankopen. Voor iedere bestelling die je plaatst bij de deelnemende webwinkels (overzicht hieronder), krijgen wij een bedrag. En dat is mooi meegenomen, want alle beetjes helpen!

Hoe werkt SponsorKliks?

Wil jij ook geld uitgeven en tegelijk geld verdienen voor je club? Volg dan de stappen hieronder en draag je steentje bij aan de Avantikas:

  1. Ga je online een aankoop doen, check dan op deze pagina of de webshop van jouw keuze ertussen staat. Staat die er niet tussen, klik dan op ‘zoeken’ of onderaan op ‘meer webshops’.
  2. Klik de webshop van je keuze aan.
  3. Je wordt nu doorgestuurd naar de webshop via SponsorKliks. Dat kost niets extra en is anoniem. Bestel op de gebruikelijke manier je aankoop, betaal en klaar!

Nadat je je aankoop hebt afgerond, maakt SponsorKliks automatisch een bedrag over naar Avanti. Binnen enkele uren staat dat bedrag op het transactieoverzicht (booking.com en enkele andere webshops worden pas aan het eind van de maand bijgeschreven).

Extensie voor Google Chrome

Wil je je online aankopen altijd via SponsorKliks doen? Installeer dan de handige extensie voor Google Chrome. Deze tool geef je een seintje als je iets wilt kopen bij een webshop die is aangesloten bij SponsorKliks. Download de extensie via de Chrome Web Store.

Let op: deze geldt dus alleen voor gebruikers van Google Chrome.

Voor het complete transactieoverzicht kunt u hier klikken.

Back To Top