skip to Main Content
Aftellen tot Avanti kamp 2021…. nog twee weken! , deze week de nieuwe kampleiding!
Hebben jullie er al net zo veel zin in als dat de leiding heeft? We zijn druk bezig met de voorbereidingen. Over TWEE weken is het namelijk al zo ver! Wij als leiding kijken er dit jaar nog een beetje extra naar uit en daarom willen we alvast met jullie in de kampsfeer komen. Dit doen we door elk weekend wat kampleiding voor te stellen. Voor de doorgewinterde kampganger misschien overbodige informatie, maar maak de komende weken kennis met de kampleiding van dit jaar.
Deze week stellen we twee nieuwe kampleiders voor: Sterre en Jurgen!
Houd daarnaast de komende dagen de Social Media kanalen goed in de gaten, want er komen hele leuke dingen aan voor de kampgangers…!

Naam: Sterre Pot

Leeftijd: 18 jaar

Hoeveel jaar ben je al lid van Avanti?

Ik speel sinds de E-jeugd bij Avanti, dus nu ongeveer 12 jaar.

Waar zou je jou van kunnen kennen?

Ik ben voor mijn stage begonnen met training geven aan de F-jeugd, dit heb ik twee jaar gedaan. Vervolgens ben ik de E2 training gaan geven, dit doe ik met veel plezier. Daarnaast heb ik afgelopen jaar in de A1 gespeeld en ga ik voor volgend jaar meedoen met de 3/4 selectie. Ook ben ik de zaterdagen op Avanti te vinden met een drankje op het terras!

Hoe lang ga je al mee als leiding op Avanti kamp?

Vroeger was ik al een trouwe Avantikamp ganger maar dit wordt mijn eerste kamp waarbij ik meega als leiding. Daarom heb ik er ook extra veel zin in!

Wat is je favoriete kamp spel?

Zonder twijfel is dat de dropping! Ik keek vroeger ook altijd uit naar de dropping. De spanning, doordat het in de avond is, het niet verkeerd willen lopen en dat dan samen met je vrienden en vriendinnen vond ik altijd superleuk!

Wat neem je sowieso mee op kamp?

Wat ik zeker meeneem is een goed paar sneakers. Je bent de hele dag druk bezig met allerlei spelletjes waarbij je moet rennen, daarnaast loop je ook grote stukken. Ik zou er niet aan moeten denken zonder sneakers op kamp te gaan.

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben op dit moment een tweedejaarsstudent Integrale Veiligheidskunde, daarnaast werk ik bij het attractiepark Drievliet.

Wat is je lievelingsprogramma?

Over het algemeen kijk ik vrijwel weinig tot geen tv, maar voor Wie is de mol of Chateau Meiland maak ik graag een uitzondering.

Naam: Jurgen Verkamman

Leeftijd: 19 jaar

Hoeveel jaar ben je al lid van Avanti?

Al 15 jaar!

 

Waar zou je jou van kunnen kennen?

Je zou mij kunnen kennen als trainer van de E jeugd. Zelf heb ik dit jaar in de A2 gespeeld. Vorig jaar heb ik tijdens het kamp bij Avanti geholpen met de spooktocht, daar zou je mij ook nog van kunnen kennen. Dit vond ik super leuk en daarom kijk ik er heel erg naar uit om op kamp te gaan!

 

Hoe lang ga je al mee als leiding op Avanti kamp?

Dit wordt mijn eerste jaar dat ik mee ga als leiding!

Wat is je favoriete kamp spel?

Mijn favoriete spellen op kamp zijn de tikspellen. Ik vind het heerlijk om lekker te rennen over de zandvlaktes en grasvelden.

Wat neem je sowieso mee op kamp?

Ik neem sowieso een paar goede wandelschoenen mee! Tijdens de dropping komen die erg goed van pas… toen ik zelf mee ging op kamp had ik een keer slechte schoenen aangedaan waardoor ik de volgende ochtend blaren had… Die ga ik dit jaar dus zeker niet vergeten!

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben pas geleden gestopt met mijn studie waardoor ik nu vooral aan het werk ben bij de Albert Heijn in Keijzershof. Ik ben nu opzoek naar een nieuwe studie waar ik veel energie uit haal!

Wat is je lievelingsprogramma?

Mijn lievelingsprogramma is Expeditie Robinson. De spellen die daar gespeeld worden vind ik echt waanzinnig! Als ik ooit de mogelijkheid krijg om met Expeditie Robinson mee te doen doe ik dat zeker!

Back To Top