Een sterk begin maar verder een moeizame wedstrijd voor de ploeg van Enno Verhoef. Na een snelle voorsprong door Koen , Tom en Brend lijkt het een mooie middag te worden. Na 10 minuten komt Nieuwerkerk langszij bij 5-5 en loopt weg naar een comfortabele 5-9 voorsprong.

Vrije bal voor Tom Vreugdenhil. Vandaag twee treffers.

Deze achterstand wordt nog weggepoetst door (2x) Brend, Tom en Sabrina.  Helaas laat Avanti Nieuwerkerk toch weer uitlopen naar 9-12 tot de rust.

Enno had zijn handen vol vandaag

In de tweede helft kan Avanti niet meer terugkomen, mede doordat Brend met een enkelblessure naar de kant moet. Hierdoor verliest de ploeg flink wat scorend vermogen. Weinig scores voor Avanti en Nieuwerkerk loopt uit naar maar liefst 10-17  met nog een kwartiertje op de klok. Na nog een kleine opleving en een strakke strafworp van Meike voor de laatste Avantitreffer wordt de eindstand 14-18.

Drie treffers voor Koen

Het 2e gaat nu de zaal in met een 4e plek in Reserve Hoofdklasse B.

Doelpunten : Koen en Brend (3) , Tom en Kirsten (2),  Meike, Anneleen , Sabrina en Ruben L.