Als er ooit een kans was geweest om van koploper TOP (A) te winnen dan was het deze zaterdag wel geweest. Avanti | Flexcom speelde een prima eerste helft en ging met een terechte 16-13 voorsprong de rust in. De tweede helft gaf een heel ander gezicht: waar Avanti in de eerste helft zo gemakkelijk tot doelpunten kwam zo moeizaam ging het in de tweede helft. TOP (A) kwam op gelijke hoogte bij 17-17 en ging vervolgens langszij. Knap hoe Avanti via tweemaal Lisanne Bosma weer terugkwam tot 21-21 en via Anneleen Kolenbrander uit een vrije bal de 22-22 maakte. Helaas werd in Avanti’s laatste aanval niet de juiste kans gepakt en kon TOP (A) in de allerlaatste seconden toch nog de overwinning pakken. Eindstand 22-23.

Strafworp van Brend Dingenouts, op de achtergrond telt Ruben Post hem al (en terecht)
Ruben Louwerse weer heer en meester in de lucht en daarnaast viermaal trefzeker
Aanvoerder Koen Ruigrok messcherp in de eerste helft met maar liefst zes doelpunten
De 18-18 van Ruben Louwerse onder de korf
Lisanne Bosma bracht Avanti met twee doelpunten van 19-21 weer terug in de wedstrijd

Anneleen Kolenbrander strartklaar voor de 22-22 uit een vrije bal
Gezicht Sabrina Breve spreekt boekdelen. Zure nederlaag voor Avanti | Flexcom 2.

Doelpunten: Koen Ruigrok (6), Brend Dingenouts (5), Ruben Louwerse (4), Lisanne Bosma (3), Anneleen Kolenbrander (2), Sabrina Breve en Meike Noorlander