De hoofdmacht van Avanti | Post Makelaardij liet koploper Dalto/Klaverbladverzekeringen ontsnappen. Na een 8-6 voorsprong bij de rust liep de ploeg van coaches Marrien Ekelmans en Niels van der Steuijt uit naar vier doelpunten verschil bij 11-7.  Met nog tien minuten te spelen was de stand 12-10 en leken de Driebergenaren tegen de eerste nederlaag van het seizoen aan te lopen. Maar Avanti | Post Makelaardij miste het echte killersinstinct in de slotfase en Dalto ging erop en erover. Eindstand 12-13. Een zure nederlaag want de ploeg was er zo dichtbij. Toch moet het spel van de eerste helft en de eerste fase na de rust veel vertrouwen geven voor het verdere verloop van de competitie. Met een belangrijke scorende rol voor de dames deze wedstrijd met zes directe doelpunten en twee strafworpen via Nikki van Trigt.

Doelpunten: Merijn Sevenhuysen (4), Jitte Janssen (3), Linda van der Zijden (2), Angelo van der Hout, Tom Snaphaan en Nikki van Trigt.