skip to Main Content

Na de mooie overwinning bij GKV in Gorinchem heeft Avanti | Post Makelaardij 2 de goede lijn doorgezet. De 18-11 overwinning (8-6 bij rust) op DeetosSnel is een mooie beloning van alle inzet en het werken aan weer een succesvol team. Na het vertrek van vele selectieleden vorig seizoen staat er bijna een geheel nieuw tweede team. Onder de bezielende leiding van Peter van Duijn en John Hagen zie je het jonge team met de week beter gaan spelen. Spelplezier spat er vanaf en de doelpunten worden ook als team gevierd. Helaas werd er vandaag wel gespeeld zonder de van een blinde darm operatie herstellende Pim Molijn (beterschap!). We hopen hem snel weer binnen de lijnen de zien.

Een flitsende start met een 3-0 voorsprong (Yvette, Ruben en Marlon) was lekker voor het zelfvertrouwen. De eerste aanval grossierde in kansen door de sterke rebound van Ruben en in het andere vak waren het Marlon en Nathan die geholpen door Amy en Sterre continu gevaar stichten. Nadat DeetosSnel bij 5-5 op gelijke hoogte was gekomen was het Nathan die na een doorbraak Marlon in staat stelde om de 6-5 te scoren waarna Nathan zelf de 7-5 van afstand scoorde.

Na een 8-6 ruststand werd het nog wel 8-7 maar acht Avanti-doelpunten in acht minuten maakte dat de wedstrijd al snel beslist was (16-7). Uiteindelijk behaalde de ploeg van Peter en John een duidelijke 18-11 overwinning en arriveert het in de middenmoot van de reserve Hoofdklasse B. Volgende week op bezoek bij koploper SKF 3 in Veenendaal. Benieuwd of daar voor een stuntje gezorgd kan worden.

Doelpunten: Lars Molijn (5), Nathan Tuinder (4), Marlon van Wijk (3), Ruben Louwerse (2), Amy Peper (2) en Yvette de Schepper (2)

Foto’s

Stand reserve Hoofdklasse B:

Yvette de Schepper opent de score uit een strafworp
Nathan Tuinder een voortdurende plaag voor zijn tegenstander, hier Amy Peper belangrijk in de assist
Lars Molijn erlangs, krijgt een strafworp mee die hij benut (4-2)
Marlon van Wijk profiteert van de doorbraak van Nathan Tuinder (6-5)
Als team juichen als er weer gescoord is
Een mooie overwinning in de tas voor coach Peter van Duijn
Fijn om Pim Molijn toch op het veld te zien na zijn blinde darm operatie, hopelijk snel weer speelklaar
En ook nog wat speelminuten voor Jasper
De 15-7 van Yvette de Schepper

 

 

 

 

 

Back To Top