skip to Main Content
Eindstand 2013/14

Avanti 2 heeft vandaag goede zaken gedaan.  Het team van Enno Verhoef staat na de 20-12 winst, rust 11-6, op KVS en het verlies van KCC bij GKV nu 3 punten los aan kop van Reserve Hoofdklasse A. En wie weet wordt de stunt uit seizoen 2013/14 dit jaar herhaald. Avanti 2 werd toen voor het eerst in het bestaan kampioen in de reserve Hoofdklasse. KVS werd toen tweede.

Avanti start met Ruben, Nathan, Amber en Yona voor de korf en Brend, Tom, Michelle en Kirsten met de korf in de rug. Angelo blijft aan de kant met een handblessure.

De eerste helft is volledig voor Nathan en Tom.  In korte tijd heeft Nathan, die  in zeer goede vorm is, er al twee in liggen. Na een kwartiertje is de stand 6-3. Drie maal Nathan en drie maal Tom.

Hoppa, een van de drie fraaie one handers. Hier de versie van Tom.

Op de training hebben de heren duidelijk geoefend op one handers. Nathan neemt de eerste voor zijn rekening, Tom en Brend doen het later fraai na. De rust wordt bereikt bij 11-6.

Kom maar op met dat schot

De tweede helft slaagt KVS er niet in dichterbij te komen. Bij Avanti laten de dames zich veel meer gelden. Merel wordt twee keer ingewisseld en in beide beurten weet zij ook te scoren. Heel knap. Ook Yvette komt nog in het veld en pikt nog een doelpuntje mee. 20-10 is het dan. De laatste twee scores zijn voor KVS. Eindstand 20-12.

Yvette legt aan voor 19-10

Volgende week de topper tegen GKV 2, de enige ploeg waartegen tot nu toe punten verspeeld zijn.

Doelpunten : Nathan Tuinder (7) , Tom Vreugenhil (5) , Merel Knetemann (2) , Yona Peper, Brend Dingenouds, Ruben Louwerse, Kirsten Tuinder, Michelle Ekelmans, Yvette Notenboom

Foto’s

Uitslagen:
Nieuwerkerk – Rohda 34-11
GKV – KCC 25-22

Stand:

Back To Top