Avanti | Post Makelaardij 2 behaalde een ruime overwinning op nummer laatst Pernix 2. Alhoewel de uitslag anders doet vermoeden had de ploeg uit Pijnacker het lastig in de eerste helft. Het was zeker geen eitje ook al is Pasen in aantocht. In de uitwedstrijd was met 18-32 gewonnen, maar Pernix gaf aanvankelijk goed partij. De scores gingen gelijk op tot aan de 6-6 waarna Danielle Hogervorst en Nathan Tuinder voor de eerste twee doelpunten marge zorgden. Gevolgd door een tweeklapper van aanvoerder Marlon van Wijk naar 10-6. Pernix kwam iets terug en de ploegen gingen met een 10-8 de rust in. Na de rust een ander beeld, Pernix wist nog maar drie doelpunten te maken. Avanti | Post Makelaardij wist steeds makkelijker te scoren en zou de tweede helft met 14-3 winnen wat een 24-11 eindstand opleverde.

Dat gaf de teambegeleiding ook nog de mogelijkheid om speelminuten te geven aan David Mast (A1) en Yvette de Schepper (weer op de weg terug na een blessure). En natuurlijk kwamen Kirsten Tuinder en Ruben Louwerse (ondanks hun reservebeurt) nog even in het veld en pakte ook weer een doelpuntje mee. Vermeldenswaardig is nog de ringloze treffer van David Mast naar 22-10 (als je rugnummer 22 draagt moet je ook de 22e treffer maken) en de laatste goal van Ruben Louwerse die achter de korf kon scoren na een goede doorbraak van dezelfde David Mast.

Doelpunten: Nathan Tuinder (5), Danielle Hogervorst (4), Lars Molijn (3), Pim Molijn (3), Marlon van Wijk (3), David Mast (2), Amber van Leuveren, Ruben Louwerse, Yvette de Schepper en Kirsten Tuinder.

Andere uitslagen:
TOP 2 – Oranje Wit 2  23-15
Nieuwerkerk 2 – GKV/Enomics 2  22-20
PKC|SWK groep 3 – SKF 3  31-18

Stand Hoofdklasse B:

Alle reden tot juichen in de tweede helft. Hier heeft Danielle Hogervorst gescoord. Ze wist de korf goed te vinden vandaag.
En ook in het andere vak was het regelmatig feest.