Skip to content

Een goede en ook nodige overwinning van Avanti | Post Makelaardij 2 op Dalto 3 uit Driebergen. De basis van de overwinning werd gelegd in de tweede vakkencombinatie waar Avanti’s aanval maar liefst elf maal scoorde en Dalto maar vier keer. Tom Vreugdenhil was de gevierde man met 9 treffers. Met de rust hadden de Pijnackernaren een 9-7 voorsprong. Halverwege de tweede helft kwamen de Driebergenaren op gelijke hoogte (13-13), maar in de slotfase trok Avanti aan het langste eind via doelpunten van Michelle Ekelmans, Tom Vreugdenhil en Brend Dingenouts. Eindstand 17-15.

Doelpunten: Tom Vreugdenhil (9), Brend Dingenouts (2), Yona Peper (2), Michelle Ekelmans, Ruben Louwerse, Linde Pijper en Nathan Tuinder.

Andere uitslagen:
Sporting Delta 2 – DSC 2 9-19
PKC/SWKGroep 3 – Fiks 2 17-15
Groen Geel 2 – SKF 2 25-10

Stand Reserve Hoofdklasse B:

Man van de wedstrijd Tom Vreugdenhil met 9 treffers
Aanvoerder Brend Dingenouts scoorde het 17e doelpunt en bracht de eindstand op 17-15