skip to Main Content

Wij zijn weer gestart! De afgelopen week mocht Avanti D1 de eerste trainingen afwerken onder de bezielende leiding van Alwin en Wijnand.

Een jong team: 4 eerstejaarsspelers uit de E, 2 uit de tweedejaars uit de D2 en de ervaring van 3 tweejaars D1-ers. Mooi om dan gelijk tegen 2 goede tegenstanders te mogen oefenen. En dat viel helemaal niet tegen!

Driekamp

De eerste wedstrijd was tegen Nieuwerkerk. Nog onder de indruk van de lengte van de tegenstanders, de snelheid en het tweevakkenkorfbal zorgde voor een wat rommelig beeld. Soms nog wat te afwachtend en wat te lief. Deze wedstrijd werd  terecht verloren.

Gelijk daarna door tegen Koog Zaandijk. Ook daar veel ervaring in de ploeg, maar onze talenten lieten zien snel te leren. Al feller in de duels en meer schoten vanuit alle kanten leidde tot een betere pot. Aan het eind was de energie een beetje op. Maar deze wedstrijd was duidelijk al veel beter.

De komende 2 weken nog lekker veel aan elkaar wennen, wat meer durven. Dan gaan we dit seizoen zeker mooie wedstrijden zien van Melle, Simon, Lucas, Bas, Tess, Fenna, Nicky, Zoë en Jasmijn.

 

Back To Top