skip to Main Content

De razende reporter zat deze week weer als vertrouwd op de tribune. Waar hij overigens vorige week uitmuntend werd vervangen door een andere persmuskiet.

Zaterdag 17 november stonden grote drommen mensen voor de kantine van Avanti. Vanzelfsprekend: want wie wil nu niet de E1 op het hoofdveld zien spelen? (Of was het toch omdat men de seizoenskaarten voor de selectie kon ophalen…) Hoe dan ook…de tribune zat weer lekker vol en iedereen ging ervoor zitten. Dat deze ploeg snel leert, werd ook vandaag duidelijk.

Vorige week werd het team een lesje counterkorfbal gegeven door Valto. Snel geleerd, want vandaag liet Avanti eigenlijk hetzelfde zien. Het is ook best lastig, bewaar maar eens de rust om lekker rustig de bal rond te gooien voordat je gaat scoren. Vandaag werd er heel veel geschoten, zonder altijd even goed te kijken. Maar daar was dan ook alle ruimte voor. De kracht van dit team is echt dat iedereen kan scoren, ook vandaag weer, en zelfs onze mysteriespeler Julian! Het had vandaag ook zomaar 20 keer raak kunnen zijn, ware het niet dan er meer dan 10 ballen de korf uitdraaiden.

De voorbereiding op de zaal zit erop. Na een beachkorfbaltoernooi, veel tegenstand in De Lier en vandaag veel ruimte om te schieten, gaan wij nu echt de competitie in. Er zal zeker veel meer tegenstand komen en dat is goed voor deze talenten! Vandaag een puike pot neergezet. Volgende week lekker aan de bak: Manon en Daniëlle hebben nog een week de tijd om de ploeg op scherp te zetten.

Komende zaterdag strijden ze om 11.45 uur tegen ODO E1. En wist u dat als bonus de seizoenskaart ook hier geldig is? U hoeft geen entree te betalen! Dus volle tribunes zijn verzekerd… toch??

 

Back To Top