skip to Main Content

Afgelopen week is er veel werk verzet op het avantiterrein. Door het afbreken van de riolering op de fundering, kon het afvalwater vanuit de keuken niet afgevoerd worden. Een acuut probleem dat direct verholpen moest worden.

Geluk bij een ongeluk dat er nu geen activiteiten zijn. Dat wil niet zeggen dat er niets te doen was bij Avanti.

Na drie offertes hebben we een keuze gemaakt om het herstelwerk door Zegwaard rioolontstopping te laten doen. Zij kennen Avanti al en helpen ons ook als er in het weekend soms een calamiteit is.

En gecombineerd met een nieuw sponsorbord langs het veld een prima oplossing!

Snel schakelen tussen zegwaard, gemeente, stratenmaker, penningmeester en bestuurslid facilitair konden we ook de laatste hobbels wegnemen. Door het ophogen van de vetafscheider naast de keuken moest het hele straatwerk met 25 centimeter omhoog.

En om de helling naar de ingang niet te groot te maken moest ook daar het terrein opgehoogd worden. Een opstap was geen optie want we willen ook voor de bevoorrading en de kinderwagens eenvoudig bereikbaar zijn.

En ja, van het een komt het ander want ook het hek moest direct opnieuw geplaatst worden. Inclusief betonnen fundering.

Kortom, het was bij Avanti de afgelopen week zeker niet stil! Wij zijn er straks klaar voor om iedereen weer op een veilige manier te mogen begroeten op ons terrein.  Wij hopen: Tot snel!

Namens de kantinecommissie
Vinsent Hooimeijer

 

Back To Top