skip to Main Content

Na het bijzondere einde van het korfbalseizoen willen we alle contactouders graag hartelijk bedanken voor hun inzet! Fijn dat jullie deze taak op jullie hebben genomen.

Ook voor het nieuwe seizoen zoeken wij voor  de volgende jeugdteams nog contactouders.

A3, A4, A5, A6, B1, B3, C3, C4, C5, D2, D4, D5, D6, E1, E2, E3, E5, E6, E7, E8
(de indeling van de f-teams volgt aan het begin van het seizoen, maar aanmelden als geinteresseerde mag wel alvast natuurlijk).

Als contactouder ben je de schakel tussen de ouders van het jeugdteam en het bestuur/de commissies; bijvoorbeeld bij lief & leed of bij
informatie over activiteiten. Daarnaast maak je nieuwe ouders wegwijs bij Avanti, kun je trainers/coaches helpen bij bijvoorbeeld het regelen van een teamuitje of bijvoorbeeld eens een wedstrijdverslagje schrijven voor op de website.

Lijkt het je leuk om komend seizoen contactouder te zijn? Daar zijn wij blij mee! Stuur even een mailtje aan secretaris@avantikorfbal.nl met vermelding van het jeugdteam waarvoor je contactouder wilt zijn (en van wie je de ouder bent). Aarzel ook niet om als je nog vragen hebt of benieuwd bent naar tips van andere contactouders contact op te nemen.

Een fijne vakantie en tot in het nieuwe seizoen bij Avanti,

Jaap & Kim Groenendijk (secretaris Avanti)

Back To Top