Eindelijk wordt er niet meer gespeeld op een groot veld bij De Meervogels. Zou daarmee ook het thuisvoordeel gaan verdwijnen voor de ploeg uit Zoetermeer? Tijdens de oefenwedstrijd op dinsdag 22 Augustus was daar niets van te merken. De vrije bal is en blijft nog steeds een groot wapen voor De Meervogels en menig doelpunt kwam deze avond vanuit de vrije bal, daar heeft de veldafmeting niets mee te maken. Bij Avanti | Post Makelaardij was het duidelijk wennen in de vakcombinaties die deze avond in het veld stonden, naast het feit dat het tempo aan de lage kant was. Een 16-10 achterstand bij rust sprak boekdelen. Een betere tweede helft was er voor Avanti qua spel, maar de afronding is nog niet waar het moet zijn. De achterstand werd nog verkleind naar 18-16, maar De Meervogels liepen weer uit naar een 21-17 eindstand.

Doelpunten: Kirsten (4), Merel (4), Nathan (2), Tom (2), Floor, Jordi, Lars, Tim en Yona.

Hopelijk kan er zaterdag 26 Augustus al wel op het nieuwe Avanti-veld gespeeld worden. Tegenstander is dan Fiks uit Oegstgeest.

Is wel even wennen, Stefan Hogervorst als toeschouwer langs het veld.