skip to Main Content

Met de introductie van de Korfbal League doet ook entreegeld zijn intrede in sporthal De Viergang. Vanaf dit zaalseizoen zal voor het bezoeken van Korfbal League-wedstrijden van de selectie een toegangsprijs worden gevraagd.

Deze prijzen zijn door het bestuur als volgt vastgesteld:
• Vanaf 12 jaar: € 6,00
• Bezoekers tot 12 jaar en vanaf 65 jaar: € 3,00

Een seizoenkaart, waarmee alle negen reguliere thuiswedstrijden kunnen worden bezocht, kost € 45,00, inclusief een nieuwe Avanti fan-sjaal. Tot 12 jaar en vanaf 65 jaar kost een seizoenkaart € 22,50.

Leden van Avanti, waartoe ook de Vrienden van Avanti behoren, kunnen een gratis seizoenkaart krijgen (zonder fan-sjaal). Deze seizoenkaart zal elke keer bij het betreden van de zaal moeten worden getoond. Geen seizoenkaart betekent helaas geen toegang, om de toegangscontrole beheersbaar te houden. We rekenen hierbij op ieders begrip.

Om te grote drukte aan de kassa op speeldagen te voorkomen, kan iedereen op de volgende momenten in de kantine terecht voor het ophalen (door leden) of aanschaffen (voor niet-leden) van een seizoenkaart:
• Vrijdag 10 november van 20.00 tot 21.00 uur
• Vrijdag 17 november van 20.00 tot 21.00 uur
• Zaterdag 11 november van 14.00 tot 16.00 uur

Let op! Mocht Avanti aan het einde van het seizoen eventuele play-off wedstrijden spelen, dan geldt hiervoor een ander, nader te bepalen toegangsbeleid. De seizoenkaarten zijn hiervoor niet geldig.

[MT]
Back To Top