skip to Main Content

Met het ondertekenen van een nieuw contract hebben voorzitter Johan Diepens en de directie van H.N. Post & Zonen de al lang lopende samenwerking tussen de club en de logistieke dienstverlener uit Pijnacker opnieuw met drie jaar verlengd. Een enorm belangrijke continuering van een jarenlange en trouwe relatie waarop Avanti weer jaren verder kan bouwen.

Met het ondertekenen viel Johan tevens de eer ten deel als één van de eersten het volledig verbouwde kantoor van H.N. Post & Zonen op industrieterrein De Boezem te mogen bewonderen.

Open en transparant zijn kernwaarden die de derde generatie Post, Dé, Marco en Henk Jan hoog in het vaandel heeft staan. Met deze visie en de nadrukkelijke keuze voor duurzaamheid hebben de drie ondernemers hun medewerkers gevraagd het nieuwe kantoor in te richten. Het resultaat mag er zijn; een hypermodern, waarvoor de medewerkers alles uit de kast hebben gehaald. De mannen aan het roer zijn dan ook niet alleen trots op het eindresultaat, maar zeker ook op de wijze waarop er is samengewerkt om dit te realiseren.

Dit heuglijke nieuws was afgelopen week ook terug te lezen in de Telstar:

[MT]
Back To Top