Skip to content

Wat was het zaterdag warm om te trainen hè? Er waren een paar afmeldingen, maar om 9.30 uur stonden Owen, Faith, Jesse, Levi, Gijs, Marit, Sara, Jule en Romy klaar om ondanks de hitte weer lekker te gaan bewegen. 

Leuk dat Gijs vorige week zo enthousiast was en dat hij nu ook weer gezellig mee kwam doen!

Omdat Romy de enige Kangoeroe was, deed zij met de Spookies mee en wat ging dat al goed zeg! Ze scoorde al op de groene paal en zelfs ook al een keer op de oranje. Heel knap!

De Kangoeroes en Spookies doen op de training allerlei oefeningen om het gooien en vangen en mikken goed onder de knie te krijgen. Daarom was er ook een oefening waarbij de kinderen de diertjes van de pionnen af moest gooien. 

Omdat Levi ze er allemaal bijna in 1x af gooide, moesten de trainsters het wat moeilijker maken. Anders was het spel wel heel snel weer afgelopen. 

We eindigden de training met een partijtje, waarbij Owen, Gijs, Levi, Jesse en Faith tegen de trainsters Mandy en Amy speelden. Toen de kinderen met maarliefst 5-0 voor stonden, werden er nieuwe teams gemaakt en speelden Levi en Gijs tegen Owen en Faith, waarbij Jesse de kameleon was. Als kameleon doe je steeds bij de aanvallende partij mee en dit ging heel goed. Het partijtje ging aardig gelijk op, waarbij Levi en Gijs (en Jesse) uiteindelijk wonnen. 

Ook Marit, Sara, Jule en Romy deden een partijtje tegen de trainsters Robin en Mies en ook hier wonnen de kinderen en werd het 10-2. Er werden dus een heleboel doelpunten gescoord. 

A.s. zaterdag trainen we weer met z’n allen om 9.30 uur en wordt er een gasttraining verzorgd door Alwin Blijleven (de vader van Levi). Leuk hoor, we hebben er zin in! 

Tot dan!

Back To Top