skip to Main Content

Na Voorburg, Zeist en vorig jaar Gorinchem willen we dit jaar naar Middelburg voor het Hemelvaartstoernooi. We zijn hier voor het laatst in 2014 geweest. Hemelvaartsdag valt dit jaar op 10 mei en dat is voor de meeste schoolgaande jeugd in de tweede week van de meivakantie.

KV Swift organiseert die dag het 70e Agrimarkt Swift Hemelvaartsdagtoernooi. Het toernooi is wat groter dan vorig jaar, waardoor het de organisatie waarschijnlijk beter zal lukken om onze teams in leuke poules te laten spelen.

Het toernooi is voor de F t/m de senioren (wedstrijd/recreatief/35+) en duurt de hele dag. Vorig jaar moesten we uiteindelijk een derde bus regelen om het grote aantal deelnemers te vervoeren. Dit jaar gaan we in eerste instantie weer van twee bussen uit. De kosten zijn wel wat hoger vanwege de grotere afstanden en inschrijfgeld en zullen 16,50 euro per persoon zijn.

Bespreek met je team wie er allemaal mee wil en geef je persoonlijk op. Ook als er maar een paar meegaan of je misschien wel de enige bent, dan is dat geen probleem. We gaan op basis van de inschrijvingen teams formeren, zodat iedereen zoveel mogelijk op zijn/haar eigen niveau kan presteren. Voor de jongere spelers: vergeet ook niet even aan je ouders te vragen of je die dag wel kunt!

Naast spelers hebben we ook coaches en scheidsrechters nodig. Voorgaande jaren is dat door jullie steeds perfect opgepakt, waardoor wij geen moeite hadden om die taken ingevuld te krijgen. Bij voorbaat dank als een aantal van jullie dit (weer) zouden willen doen, dit kan je aangeven op het inschrijfformulier. De organisatie houdt er rekening mee als je zowel wilt spelen als fluiten, dus dat kan samen.

Je kunt inschrijven via een elektronisch formulier, dit formulier is via volgende link te openen: https://goo.gl/forms/G4c1kHnYJfAeck3w1

De uiterste datum voor inschrijven is 1 april, maar hoe eerder hoe beter.

De komende weken houden we jullie op de hoogte van de stand van zaken.

René Deijk en Michel de Kok

toernooicie@avantikorfbal.nl

Back To Top