skip to Main Content

Wat een heerlijk gezicht weer gele manden en korfballende kinderen op ons veld!

En goed nieuws afgelopen woensdag! Ook de 18+-ers mogen weer gaan sporten (op afstand en buiten). Er komt een aangepast protocol vanuit de gemeente en de Technische Commissie buigt zich al weer over een nieuwe planning. We proberen zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven of en wanneer de trainingen voor de senioren kunnen starten. Nog even geduld graag.

Zoals sommige misschien al opgevallen is, wordt er regelmatig gecontroleerd op de sportvelden (ook bij de voetbal en hockey) door de handhaving van de gemeente.

Maar iedereen houdt zich hartstikke goed aan de genomen maatregelen! Niet alleen de kinderen, maar ook de ouders die de jeugdspelers komen brengen en halen. 1,5 meter afstand is de regel. Dat is hartstikke fijn, complimenten voor iedereen. Als we dit kunnen volhouden dan hebben we nog een paar hele leuke weken op het korfbalveld in het verschiet!

Toch nog een oproepje: We zoeken voor op de donderdagavond voor een korte shift (1 uur of 1,5 uur) nog coördinatoren. Wil en kan je helpen? Neem dan contact op met Cindy van Wijk (cindy@avantikorfbal.nl).

Het Bestuur van Avanti/Post Makelaardij

Back To Top