skip to Main Content

Helaas is er de laatste tijd op korfbalgebied weinig tot niets te melden.  Momenteel is het enige stipje aan de horizon de mogelijke start van de KorfbalLeague op 16 januari.  Om de nieuwsloze periode door te komen laten we een aantal Avantianen aan het woord komen.

We starten met de meest ervaren Avantiaan, Stefan Hogervorst. Al sinds 2009 in de Selectie en nog steeds deel uitmakend van ons keurkorps. En natuurlijk ook clubtopscorer met maar liefst 827 doelpunten in 265 wedstrijden.

Hoe gaat het nu met  : Stefan Hogervorst

Wat weet je nog van bovenstaande foto:

Ja eerlijk gezegd niet heel veel meer, denk ik 2 jaar geleden. Wel een prachtig plaatje geschoten door de uitstekende fotografen!!

(red. was in de wedstrijd tegen Sporting Delta, 20 augustus 2018, 21-12 )

Hoe kom je de korfballoze periode door :

Padel

Ja uiteraard af en toe flink verveeld. Een tijd nog wel trainen kunnen geven aan de A1 en zelf ook nog 1 keer in de week kunnen trainen. En verder veel Padel gespeeld waardoor we sportief nog redelijk bijbleven. Dat mag inmiddels nu ook niet meer dus vertoef helaas wat meer uurtjes thuis op de bank helaas.

Wat mis je vooral nu :

Ja dat zijn toch de Avanti zaterdagen, ’s ochtends coachen, ’s middags het 2de en zelf spelen. En dan de dag afsluiten met een drankje in de kantine. Die echte zaterdagen mis ik wel echt ja.

Wat ga je als eerste doen als alles weer “normaal” is:

Partijen spelen op de training denk ik dan toch

Wat zou je niet meer veranderen ook al mag je alles weer:

Eigenlijk niet veel. Moet zeggen dat ik blij zal zijn als echt alles weer bij het oude is.

Wie is je favoriete korfballer en waarom :

Tja moet dan toch teamgenoot Jordi van Zuidam zeggen. In z’n beste jaren was hij echt door niemand te kloppen aanvallend en verdedigend. Op de training ook echt heel vervelend om tegen te lopen. Hopen dat we dit jaar en anders volgend jaar weer met z’n alle van hem kunnen genieten als die zijn top niveau weer aan kan gaan tikken

Wat is jouw nummer 1 in de Top2000:

Poeh, dat is een lastige vraag. Moet zeggen dat ik graag naar muziek luister, maar dat kan echt alles door elkaar zijn. Ene moment lekker Nederlandstalig en ander moment gewoon weer top 40. Er is niet echt 1 nummer wat er bij mij uitschiet.

Waar kan je ’s nachts voor wakker gemaakt worden:

Haha nou ik ben wel echt iemand die z’n slaap hard nodig heeft en als ik dat niet krijg ik daar ook best last van kan hebben de volgende dag. Dus het liefst heb ik gewoon dat jullie me lekker laten slapen.

Heb je nog een tip voor een mooie film of serie om de korfballoze periode door te komen :

Ben niet echt een hele erge film of serie kijker. Kijk liever naar sport als dat op tv is. En maakt dan niet uit of het voetbal, korfbal of formule 1 is. Het staat altijd wel aan normaal gesproken.

Wat is jouw mooiste Avantifoto of herinnering:

Mijn mooiste herinnering is toch wel het spelen van playoffs voor promotie naar de korfbal league. En daar kunnen jullie vast een hele mooie foto van vinden 🙂

( red. Jazeker )

De beslissende doorloop van Jordi. winst in Eindhoven 1 april 2017 , 21-22 en promotie

Aan wie wil je het stokje doorgeven :

Ik wil graag dat stokje doorgeven aan Jolanda van Wijk

En welke vraag wil je aan deze persoon stellen :

Hoe kom jij de avantiloze zaterdag door?

Back To Top