skip to Main Content

De selectie van Avanti|Flexcom wordt volgend seizoen versterkt met de komst van Merijn Sevenhuysen. De 19-jarige korfballer, nu nog actief in het tweede van Fortuna/Delta Logistiek, zal in Pijnacker worden herenigd met Angelo en Tom, met wie hij in de A1 van Fortuna twee veldfinales en twee zaalfinales speelde.

De inwoner van Dordrecht begon zijn korfbalcarriere in de F van DeetosSnel en maakte als tweedejaars A-junior de overstap naar Fortuna, waar hij dit seizoen tijdens de Korfbal Challenge zijn opwachting mocht maken in het eerste van de landskampioen.

Nu wil Merijn zich bij Avanti in de hoofdklasse verder ontwikkelen. “Ik hoop mij bij Avanti op alle vlakken te ontwikkelen als allrounder en zo een vaste waarde in Avanti 1 te worden en een toonaangevende speler in de hoofdklasse”, licht Merijn zijn overstap toe.

Het trainersduo Niels en Marrien zien in Merijn een belangrijke aanvulling op het team. “Hij is een sterke rebounder met scorend vermogen. En iemand die goed tempo kan maken in z’n vak. Verdedigend is hij zeer sterk in het onderscheppen en iemand met veel duelkracht.”

[MT]
Back To Top