skip to Main Content

Op 21 december speelt de selectie een uitwedstrijd tegen HKC in Hardinxveld-Giessendam, er is geen programma en het is de start van je kerstvakantie. De NAC heeft daarom een bus besteld om met 50 Avantianen naar deze wedstrijd te gaan!

HKC is een nieuwkomer in de hoofdklasse. Door de komst van Nadhie en Danny den Dunnen, Mabel en Veerle Havelaar, Mark Klop en Carmen de Heer (allemaal spelers met een PKC-keurmerk) is HKC een serieuze kandidaat voor een felbegeerde promotie plek naar de league. Voor de selectie van Avanti de taak om hun huid zo duur mogelijk te verkopen en daarbij is de steun van het BWD hard nodig.

De wedstrijd start om 16:30 in Hardinxveld-Giessendam, ongeveer 45 rijden met de bus. De bus vertrekt om 15:30 bij Avanti en zal rond 18:45 weer terug zijn in Pijnacker. De kosten zijn €11 p.p. voor de bus en de entree bij HKC is gratis.

Dresscode is blauw-wit, gedragsregels zijn zingen, klappen, herrie, lol en een feestje maken. Kan of wil je niet mee met de bus? Kom dan gewoon zelf met de auto, fiets of trein naar HKC en vier het feestje met ons mee!

Aanmelden kan tot 14 december. Let wel op de vorige edities zaten allemaal vol!

Voor meer informatie of vragen -> Stefan vd Spek of Ruben Post

Afbeeldingsresultaat voor aanmelden

Back To Top