skip to Main Content

Naast trainen op donderdagavond spelen de Midwekers af en toe een wedstrijd. De ene keer is dat 1 wedstrijd, de andere keer, zoals gisteravond, een toernooi. Het toernooi werd georganiseerd door Lynx en gespeeld in de sporthal in Leidschenveen. Lekker dichtbij, waardoor wij ook toeschouwers hadden, top! Niet voor alle ploegen was dit toernooi dichtbij, zo was er zelfs een recreantenteam uit Turnhout. Met recht dus een internationaal toernooi.

Tweede plek

Bij de start werd duidelijk dat in de zaal spelen toch echt anders is dan het gras waar wij iedere donderdag op trainen. Dat vond de kuitspier van Melanie ook, waardoor zij al in de eerste minuten uitviel met een pijnlijke blessure. Gelukkig hadden we 1 reserve en kon er doorgespeeld worden. Helaas lukte het ons niet om die wedstrijd tegen De Corvers uit Hilversum te winnen. Na nog enkele reservespelers opgetrommeld te hebben, konden we ook de volgende wedstrijden voluit spelen. Dit resulteerde in voor ons doelpuntrijke wedstrijden (o.a. 0-5, 6-1) die allemaal gewonnen werden. Een mooie tweede plek was het resultaat.

Het was leuk om met onze nieuwe groep Midwekers te meten hoe wij ervoor staan. Het trainen heeft al duidelijk zijn vruchten af geworden.
Dank aan de invallers die ervoor hebben gezorgd dat we dit toernooi hebben kunnen spelen.

Heren gezocht

De dames zijn inmiddels bij de Midwekers goed vertegenwoordigd. Het zou fijn zijn als er heren bij komen. Mocht je enthousiast zijn en wachten op het laatste duwtje om mee te komen doen. Beschouw dit dan als zodanig en kom op donderdagavond om 19.30u in de sporthal Emerald meedoen. Je bent van harte welkom! Ook enthousiaste dames zijn natuurlijk van harte welkom.

Back To Top