skip to Main Content

Met het aanstellen van Niels van der Steuijt als assistent van Marrien Ekelmans, heeft de technische commissie van Avanti het plaatje rond de eerste selectie van volgend seizoen verder ingekleurd.

Niels, al acht jaar verantwoordelijk voor de A1 van Fortuna/Delta Logistiek, zal met zijn ervaring een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de doorstroming van jeugdig talent naar de selectie. “Dit voelt als een mooie kans”, vat hij zijn eerste trainersavontuur buiten de Delftse club samen.

Hoewel Niels nog niet eerder met Marrien samenwerkte, kennen beiden elkaar wel goed via Fortuna, zoals ook Rick en Sijmen voor de nieuwe assistent geen onbekenden zijn. “We zitten met z’n allen in een vriendengroepsapp. Leuk dat ik straks hun coach ben”, aldus de vader van een zoon van drie en een dochter van een half jaar, die zelf in de jeugd alle standaard teams van Fortuna doorliep, maar eenmaal in de senioren bleef steken in het derde. “Daarom ben ik mij gaan focussen op het trainen en coachen”. Het leverde de 34-jarige operationeel manager bij Randstad al een aardige staat van dienst op. Zowel met Fortuna D1, B1 en A1 werd hij al kampioen van Nederland. En afgelopen weekend plaatste de A1 zich onder zijn leiding opnieuw voor de play-offs op weg naar de finale in de Ziggo-dome.

[MT]
Back To Top