skip to Main Content

Stefan Hogervorst 250e wedstrijd in Avanti 1

Zaterdag 14 december 16:45  Fiks – Avanti/Post Makelaardij

Mijlpaal

Komende zaterdag in de wedstrijd tegen Fiks in Oegstgeest speelt Stefan Hogervorst zijn 250 wedstrijd voor Avanti in het 1e. Een unieke mijlpaal voor een echt kind van de vereniging. En hij is nog steeds pas 27 jaar oud. Dus wie weet hoe veel wedstrijden er nog gaan volgen. Slechts twee andere clubiconen gingen hem voor bij het ronden van de kaap van 250. David Post en Fenna van Leeuwen.

Wedstrijden

Sinds 2011 heeft Stefan in nagenoeg alle competitiewedstrijden van Avanti meegespeeld. Slechts een enkele keer door een schorsing niet.  Of om een keer het 2e te helpen bij het voorkomen van degradatie.  Maar zelden door een blessure. Een ijzersterk gestel. Van september 2016 tot mei 2019 speelde Stefan zelfs in alle wedstrijden mee. Deze reeks van 92 wedstrijden werd alleen onderbroken door een schorsing. Alleen Fenna van Leeuwen speelde meer wedstrijden achter elkaar mee ( 121 ). 

Allrounder

Buiten een voortreffelijke rebounder is Stefan sinds enige tijd ook clubtopscorer. Na het stoppen dit seizoen van Rick vd Blink nam Stefan al snel het stokje van Rick over. De teller staat inmiddels op 774. En waarschijnlijk gaan er nog veel bij komen.

stefan 250
Stefan pas in de tweede helft speelminuten, hier tegen Marijn van den Goorbergh

Debuut

Op 3 januari 2009 maakte de toen 16 jarige Stefan zijn debuut in Avanti 1. Onder coach Steven Mijnsbergen mocht hij zijn debuut maken in de wedstrijd tegen Velocitas. Toen nog in de 1e Klasse. Uiteindelijk promoveerde Avanti dat seizoen na een zinderende wedstrijd tegen ONDO naar de Overgangsklasse.

Uit het wedstrijdverslag :  “De laatste genoemde en jongste speler in het veld dolde nog een aantal maal zijn tegenstander en wist daamee in de laatste minuut een strafworp te versieren die Dé Post feilloos benutte. Eindstand 8-21.

Van de spelers die in die wedstrijd meespelen is er geen andere buiten Stefan nog actief.

Hiernaast een paar foto’s uit deze wedstrijd.

03010944 Stefan4

En geniet hieronder nog van wat fraaie beelden van Stefan

Steef: Scheids Dat Zeg Ik Tegen Mezelf !
Steef: Scheids Dat Zeg Ik Tegen Mezelf !
Stefan Hogervorst Juicht Na De 4-1 Van Judith Goedendorp
Stefan Had Stip Moeten Krijgen....
Stefan Pakt Weer Alle Rebounds
Stefan Hogervorst Op De Turbo Erlangs Met Sophie Donkervoort In De Aangeef
Een Briljante Passeerbeweging Van Stefan Hogervorst Brengt Hem Vrij Voor De Korf, Stefan Vergeet Zichzelf Te Belonen
Strafworp Stefan , Versiert Door Angelo, 19-17
Eertste Voorpsong In De Wedstrijd, 20-21 Door Stefan
Eerste Actie Van Onze Clubtopscorer Stefan, Gelijk Stip Die Benut Wordt Door De Achtervolger Rick
En Ook Nu Weer Reden Tot Juichen, Ditmaal Bij Rick Van Den Blink En Stefan Hogervorst
Stefan Hogervorst Vocht Mooie Duels Met Zijn Tegenstander Uit En Was Belangrijk Met Vele Steals
Stefan Hogervorst Scoort Met Een Geweldige Doorloop De 5-5
Stefan Pas In De Tweede Helft Speelminuten, Hier Tegen Marijn Van Den Goorbergh
Stefan Hogervorst Speler Van Het Jaar
Stefan Tegen Laurens Leeuwenhoek
Doorbraak Stefan Hogervorst, Nikki Klijn In De Aangeef
Laatste Doelpunt Van Avanti Kwam Op Naam Van Aanvoerder Stefan Hogervorst
Sterke Tweede Helft Stefan
191116stefan
Steef: Scheids Dat Zeg Ik Tegen Mezelf !Stefan Hogervorst Juicht Na De 4-1 Van Judith GoedendorpStefan Had Stip Moeten Krijgen....Stefan Pakt Weer Alle ReboundsStefan Hogervorst Op De Turbo Erlangs Met Sophie Donkervoort In De AangeefEen Briljante Passeerbeweging Van Stefan Hogervorst Brengt Hem Vrij Voor De Korf, Stefan Vergeet Zichzelf Te BelonenStrafworp Stefan , Versiert Door Angelo, 19-17Eertste Voorpsong In De Wedstrijd, 20-21 Door StefanEerste Actie Van Onze Clubtopscorer Stefan, Gelijk Stip Die Benut Wordt Door De Achtervolger RickEn Ook Nu Weer Reden Tot Juichen, Ditmaal Bij Rick Van Den Blink En Stefan HogervorstStefan Hogervorst Vocht Mooie Duels Met Zijn Tegenstander Uit En Was Belangrijk Met Vele StealsStefan Hogervorst Scoort Met Een Geweldige Doorloop De 5-5Stefan Pas In De Tweede Helft Speelminuten, Hier Tegen Marijn Van Den GoorberghStefan Hogervorst Speler Van Het JaarStefan Tegen Laurens LeeuwenhoekDoorbraak Stefan Hogervorst, Nikki Klijn In De AangeefLaatste Doelpunt Van Avanti Kwam Op Naam Van Aanvoerder Stefan HogervorstSterke Tweede Helft Stefan191116stefan

Stefan bij AvantiTV na zijn 400e treffer voor Avanti

Back To Top