skip to Main Content

Zeer blij zijn wij met de verlenging van Simpel als shirtsponsor van onze B1. De telecomaanbieder, bekend van hun simpele en goedkope sim-only abonnementen, heeft dit seizoen haar hele partnerschap in korfbal een boost gegeven. Zo hebben jullie hopelijk al de oproep tot Leukste Korfbal Familie van Nederland gezien (hebben jullie je al opgegeven?) en helpen topkorfballers Mick en Jet ook om de acties nog leuker te maken. Zo kreeg onze B1 zelfs een persoonlijk succes-wens filmpje van ze, in aanloop naar de start van de zaalcompetitie!

Ook leuk: in samenwerking met KORFBAL zorgt Simpel dat er wekelijks een round-up van de B-Hoofdklasse poules wordt verzorgd. Check dus wekelijks www.korfbal.nl voor alle ins en outs van ook onze B1. Onze B1 werd in aanloop naar de zaalcompetitie al even op KORFBAL voorgesteld, hier kan je dat artikel terug lezen: https://www.korfbal.nl/nieuws/de-spotlight-avanti-b1.

Als sponsor van onze B1 draagt Simpel tevens weer bij aan ons vrijwilligersbeleid, door een deel van het sponsorbedrag hiervoor te laten reserveren.

Wij zijn zeer blij met de ondersteuning van dit sympathieke bedrijf! Kijk voor meer info over hun producten en diensten op www.simpel.nl.

Afbeeldingsresultaat voor simpel avanti

Back To Top