skip to Main Content

Zoals een aantal van jullie wel weten is het deze week, week van de scheidsrechter! Een mooie gelegenheid om vanuit de scheidsrechtscommissie ook weer even een update te geven.

Allereerst willen we graag alle scheidsrechters bedanken voor hun inzet dit jaar. #Scheidsbedankt. Zowel de mensen die namens Avanti extern fluiten en zo sportieve en financiële sancties helpen voorkomen als de mensen die elke zaterdag op onze eigen velden staan te fluiten! Hartstikke bedankt allemaal, zonder jullie inzet kunnen al die wedstrijden niet gespeeld worden.

Dat brengt ons direct op het tweede punt: we zijn nog steeds op zoek naar mensen die intern of extern zo nu en dan een wedstrijdje willen fluiten! Ben of ken jij iemand die dat zou kunnen doen? Geef je dan ook vooral op! Laat het ons weten via avantischeidsrechters@gmail.com.

Mocht je zelf niet meer (kunnen) fluiten, maar wel iets willen betekenen voor aanstormend talent? Geef je dan op als begeleider! We zijn namelijk nog zeer dringend op zoek naar scheidsrechterbegeleiders. Ook hiervoor kun je terecht bij avantischeidsrechters@gmail.com.

Een ander belangrijk punt is voor komend seizoen. De KNKV wil dat vanaf 1 september niet alleen de scheidsrechter alle regels kent, maar ook de spelers in de senioren! Dat betekent dat vanaf begin komend seizoen het spelregelbewijs voor de senioren verplicht gesteld gaat worden.
Geen spelregelbewijs = Niet spelen.

Om te zorgen dat iedereen zijn bewijs gaat halen, organiseren we in november weer twee spelregelavonden. Meer informatie hierover volgt zeer binnenkort.

Wil jij net als het eerste en tweede ook de (reserve) Korfballeague halen? Geef je dan op als scheids! In de komende nieuwe aflevering van Avanti-TV vertelt onze eigen Wouter Vernhout daar alles over.

 

Back To Top