skip to Main Content

In de Sportmix van Team4Talent krijgt een groep kinderen (4-8 jaar) training in een aantal verschillende sporten om daarmee kennis te maken. Vrijdag 16 oktober mochten de kinderen bij  Avanti/Post Makelaardij kennismaken met korfbal!

Om half vijf kwam de groep van 18 kinderen aan op het kunstgras van Avanti om een uur lang lekker te bewegen. De korfbalpalen stonden al klaar voor ze.

De kinderen zijn onder leiding van 6 trainers van Avanti begonnen met een tikspel om op te warmen. Daarna zijn ze in 2 groepen (op basis van leeftijd) gesplitst en hebben ze allerlei oefeningen gedaan. Schieten op de korven, gooien en vangen en natuurlijk heel veel rennen. Uiteindelijk werd de training afgesloten met een heuse wedstrijd!

Trainers en kinderen hebben een hele leuke middag gehad en wie weet zien we de kinderen binnenkort wel weer op inlooptrainingen! Ze zijn van harte welkom!

Heb jij ook een vriendje of vriendinnetje waarvan je denkt dat die korfbal wel leuk zal vinden? Neem dan contact op met Kees van Wijk (kees@avantikorfbal.nl) om te kijken of je vriend/vriendinnetje een keertje mee kan trainen.

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top