skip to Main Content

Meedoen aan de Grote Club Actie betekent voor de club altijd een mooie inkomsten, omdat 80% (!) van de opbrengst voor de club zelf is. Dit jaar willen wederom een groot deel van de opbrengst inbrengen in de jeugdopleiding. En als iedereen mee doet (zie hier verder onder hoe) wie weet, houden we ook nog wat geld over voor enkele kleinere projecten die nog op de wensenlijst staan!

Voorgaande jaren was het vooral de jeugd die met de boekjes met loten familie en deuren langs gingen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Maar dat vinden we corona-technisch nu niet zo wenselijk. Dus we hebben voor elk lid, zelfs voor de ere-leden en vrienden van Avanti 😊 een online persoonlijke verkooppagina aangemaakt. De jeugd hoeft niet meer langs de deuren met de verkoopboekjes.

Je kan nu heel simpel door je persoonlijke pagina (of je QR-code) te delen via sociale media of in je familie/vrienden/buurt-appgroep vragen aan mensen of ze een lootje willen kopen. Rekensommetje: Verkopen we 2.500 loten (da’s nog geen 5 loten per lid) dan is de opbrengst voor de club: € 7.200,00! Best een ambitieus plan, maar we kunnen wel wat extra inkomsten gebruiken in deze tijd! En als dit jaar ook de senioren een poging doen om iets te verkopen moeten we tot een record opbrengst komen!

Elk lid ontvangt zaterdag 19 september een mail van ons met daarin de link naar zijn/haar persoonlijke pagina. Vanaf de 19de kan er dan ook gelijk verkocht worden.

Ben je een kangoeroe, spookie, f-je, e-tje of d-tje en zit je (begrijpelijkerwijs) nog niet op de digitale snelweg en wil je wel graag lootjes verkopen? Vraag aan je ouders of zij de link voor je kunnen delen. Als je echt zelf heel graag aan opa en oma en de buurman een lootje wil verkopen en je kan dat niet online doen, dan zijn er een klein aantal lotenboekjes beschikbaar. Op te halen bij de bar vanaf 26 september. Natuurlijk willen wij wel de ouders op het hart drukken dat bij de verkoop via het boekje de coronaregels in acht moeten worden genomen! Hou afstand en laat de koper met zijn eigen pen het boekje invullen.

Zijn er nog vragen? Mail dan naar groteclubactie@avantikorfbal.nl

We wensen iedereen veel verkoopplezier!

 

Back To Top