Skip to content

De coaches van Avanti | Post Makelaardij 1 stonden vandaag tegenover elkaar in de oefencampagne voor de seniorenselectie. Met beiden een mixteam van senioren 1/2/3/4 werd er om de eer gestreden. Het werd wederom een leuke pot waarbij in de eerste helft de teams elkaar niet veel ontliepen. Het team van Henk Jan was aanvankelijk de bovenliggende partij met een gemakkelijk scorende Tom Snaphaan en Jurgen Verkamman. Maar na de 6-3 voorsprong voor team HJ waren het Jitte 2x, Lars en Amber die het team van Tom weer terug in de wedstrijd brachten. En met de afstandstreffer van Emiel ging team Tom met een 8-9 voorsprong de rust in.

In de tweede helft werd het via Stefan Hogervorst 8-10. En die marge van twee werd door Tom V en Merijn bij 10-12 uitgebreid naar 10-14. En door Anouk en Merijn naar zes verschil naar 13-19. Floor maakte de laatste treffer voor de eindstand van 14-19.

Doelpunten Team Henk Jan: Tom S (4), Jurgen (3), Ruben L (3), Marlon (2), Floor en Ruben

Doelpunten Team Tom: Emiel (4), Merijn (4), Lars (3), Jitte (2), Stefan H (2), Amber, Anouk, Kirsten en Tom V