skip to Main Content

Marrien Ekelmans, Niels van der Stuijt en Enno Verhoef blijven ook volgend seizoen verbonden aan de selectie van Avanti|Flexcom. Nadat de heren oefenmeesters en de technische commissie al eerder via AvantiTV hun intentie uitspraken voor een langere samenwerking, leek het partijen na het handhaven van zowel Avanti|Flexcom 1 als Avanti|Flexcom 2 in de zaalhoofdklasser goed te laten weten dat die intenties ook echt worden omgezet in daden.

Dit betekent dat beide teams na de zomer verder kunnen bouwen op het fundament van nieuwe, jonge spelers, dat dit seizoen is gelegd. Een mooi vooruitzicht, waarbij we nog veel  kunnen verwachten na de steeds betere prestaties van dit seizoen.

Daarnaast is bekend geworden dat naast Rick van den Blink, ook Koen Ruigrok na dit seizoen zal stoppen. Koen wil na tien jaar selectiekorfbal meer van zijn vrije tijd genieten. “Ik heb alles meegemaakt wat ik wilde meemaken, waarbij het kampioenschap in de reserve hoofdklasse en het spelen in de reserve Korfbal League voor mij de hoogtepunten waren”, kijkt Koen vast terug. “Ik ben hartstikke trots dat ik al die jaren voor Avanti in het tweede heb mogen spelen.”

AvantiTV zal later nog terugkomen op het einde van de twee imposante carrières.

Koen Ruigrok in actie.
[MT]
Back To Top