skip to Main Content

Theateravond in Nootdorp voor trainers/coaches

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en trainers / coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandagavond 29 november in Nootdorp te zien is. Meld je nu aan, want dit mag je niet missen!

In de voorstelling zien we een vader die een positievere aanpak probeert bij zijn zoon, die hij ook coacht. Maar dat blijkt in de praktijk nog niet zo makkelijk te zijn…

Een voorstelling vol met herkenbare situaties voor iedereen die kinderen heeft of begeleidt!

De uitvoering op 29 november aanstaande is voor ouders en trainers en coaches (maar is ook leuk en interessant voor bestuurs- en communicatieleden). Het wordt gehouden in theater Cultura & Zo (Dorpsstraat 7, Nootdorp). De inloop is vanaf 19.45 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.15 uur.

De toegang is gratis. Wel moet je van overheidswege een coronatoegangsbewijs hebben. Ook moet je je van tevoren aanmelden. Dat kun je snel en gemakkelijk doen via: www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer informatie te vinden, zoals de trailer.

Tot 29 november! En uh…. vraag aan andere ouders en trainers / coaches of zij ook meegaan, dan maken we er een gezellige avond van met z’n allen.

Back To Top