skip to Main Content

Zonder onze razende reporter mocht Avanti|Flexcom E1 los in De Lier. Voorwaar toch een verslag.

Onderweg bleek dat Julia het niet zo nauw neemt als echtpaar Stoep een weekend van de straat is. Vrijdag viel ze – of eigenlijk zaterdag –  pas om in slaap. Om 00:45 uur namelijk, aldus Julia. Ook Lily vertelde dat ze gefeest had vrijdagavond. De optie dat ze dan allebei als wissel moesten beginnen, stuitte niet op weerstand. Weesrstand zou later wel volgen…

Bij de start van de strijd was het opvallend stil. Wij misten de aanstekelijke aanmoedigingen van onze blonde deerne Daan die je doorgaanse uit 1000 stemmen herkent. Gelukkig had het MTC Manon goed gekraakt en geknepen. Ze zag er fris en fruitig uit: klaar om onze kanjers te coachen.

Valto speelde 5 versnellingen hoger, dus moest onze E1 direct flink bijschakelen. Ons sterrenensemble besloot om – in hedendaagse voetbaltermen – hoog druk te zetten. Een zet waar Valto het zwaar mee had. Het 1ste en het 2de kwart won Avanti. Daarna hadden de batterijen van onze spelers een oplader nodig. Maar helaas… die was niet voorhanden. Valto had met 3 wissels de betere kaarten. Daarbij durfde Valto op de counter te spelen, zodat zij het 3de en 4de kwart wonnen.

Als je de wedstrijd verdeeld over kwarten, heeft Avanti heel verdienstelijk gelijk gespeeld. De volgende keer hopen dat de verdeling van de kwartjes net de andere kant op valt!

Back To Top