skip to Main Content

Zaterdag 5 juni 2021: de 27 plussers zijn er weer bij en dat is prima. Met ingang van de 5e juni mochten ook de 27 plussers weer onderlinge wedstrijden spelen en het spelplezier straalde er van alle kanten vanaf. Echt fijn dat zij er weer bij kunnen zijn. Ze waren er nog niet allemaal want door het vrijgezellenfeest van Arie ontbraken Jordi, Joey en Arie. Wie er wel bij was dat was Manon Ballings. na bijna twee jaar blessureleed is het geweldig dat zij weer terug in het veld staat en op de weg terug is. Grote klasse!

Het werd een zeer doelpuntrijke wedstrijd waarbij team Blauw (<27 jaar) aanvankelijk met een scherp schietende Tom Snaphaan het voortouw nam. Bij 6-4 had Tom er al vier inliggen. Via Sabrina en Merijn werd het 6-6 en na de 7-7 pakte team Zwart met veelal de 27-plussers door. Ook een Niels Diepens moet je niet vrij laten staan want dat schiet hij ze er allemaal in. Met de rust had team Zwart een comfortabele 8-13 voorsprong.

Na de rust werd de marge zelfs even zes doelpunten verschil (8-14 en 9-15), maar langzaamaan krabbelde team Blauw terug. Was het dan toch het gebrek aan wedstrijdritme wat de 27-plussers parten speelde of was het de conditie? Het werd nog akelig spannend en team Blauw had nog de kans om langszij te komen maar bij 22-23 floot scheidsrechter Luke af en won team Zwart met de 27-plussers haar eerste wedstrijd.

Doelpunten Team Blauw: Tom S (5), Judith (4), Floor (3), Jurgen (3), Kirsten (2), Ruben P (2), Emiel, Linde en Ruben L

Doelpunten Team Zwart: Merijn (6), Niels (4), Tom V (4), Danielle (2), Sabrina (2), Stefan H (2), Dennis, Manon en Nikki

Jurgen scoort de 2-1
Prachtige duels tussen Merijn en Tom S
Ook Stefan Hogervorst kon zich weer lekker uitleven in het veld. Steals pakken was hij nog niet verleerd.
Echt top dat Manon nu weer binnen de lijnen staat na zoveel maanden blessureleed!!
Je krijgt die lach niet van mijn gezicht, jawel de 27-plussers waren echt weer aan het genieten!
Team Blauw kwam nog zo dichtbij na het doelpunt van Jurgen naar 22-23.

 

Back To Top