skip to Main Content

Wij stellen ons graag aan jullie voor, de nieuwe NAC! Wij konden het niet over ons blauw-witte hart verkrijgen, dat na het stoppen van de oude NAC, er geen feesten en activiteiten meer georganiseerd zullen worden. En dat terwijl er nu ons een historisch jaar staat te wachten. Avanti in de korfballeague en een nieuw jubileum: 55 jaar! Daarom zijn wij er nu en stellen wij ons graag aan jullie voor;

Ruben Post – Dag Avantianen! Mijn naam is Ruben Post, ik ben 18 jaar oud en ik speel momenteel in het 3e van Avanti. Daarbij ben ik ook nog trainer/coach van Avanti E4. Ik zit in mijn eerste jaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool Leiden. De komende jaren zal ik onderdeel uit maken van de commissie die jullie van de leukste feesten en activiteiten gaat voorzien!

Dominique Fransen – Hoi! Ik ben Dominique Fransen, ik speel in het 9e en ik ben 21 jaar. Geboren en getogen in Pijnacker als middelste van drie meiden. Ik heb jarenlang intensief geturnd, daarna wilde ik graag een teamsport beoefenen. Veel leeftijdsgenootjes zaten al op de korfbal en die hebben mij overtuigd om ook bij Avanti te gaan korfballen en dat doe ik nu vier jaar met plezier! Naast korfballen ben ik ook fan van feestjes, dus het leek mij leuk om deze twee te combineren in de NAC. Gelukkig hou ik daarnaast nog wel tijd over voor serieuze dingen. Nadat ik afgelopen zomer mijn bachelor in de Rechten behaalde, besloot ik een tussenjaar te nemen. In dit tussenjaar loop ik stage bij advocatenkantoren en ga ik vijf á zes maanden reizen door Azië. Ik zal mij om deze reden dus maar voor de helft van het jaar in kunnen zetten voor de NAC, maar ik hoop volgend jaar weer aan te kunnen sluiten zodat ik nog veel meer mooie feestjes kan organiseren!

Bram Bos – Hallo allemaal, mijn naam is Bram Bos. Ik ben 18 jaar oud en ik speel in Avanti A1. Verder ben ik trainer/coach van Avanti E4. Ik werk op het moment bij de bezorgdienst van de Plus supermarkt. Daarnaast hoop ik in februari te beginnen met de politieacademie. Nu zit ik dus ook in de nevenactiviteitencommissie. Wij gaan activiteiten organiseren bij Avanti zoals het Fifa-toernooi en feestjes in de kantine!

Denise Hoevers – Hallo Avantianen, mijn naam is Denise Hoevers en ik ben 24 jaar jong. Ik ben op 6- jarige leeftijd door mijn vader opgegeven als welp bij Avanti. Bij de welpen ben ik ooit een weekend gestopt met korfballen, maar dankzij een omkooptruc bij de snoepautomaat van de Viergang toch op korfbal gebleven. Daarna nooit meer gestopt en nu korfballend in Avanti 7. Een aantal jaar met plezier in de Jeugd NAC gezeten en nu klaar voor het organiseren van activiteiten voor de oudste Avantianen. Daarnaast ben coördinator van de schoonmaak en train ik Avanti C3. In het dagelijks leven werk ik als logopedist op een cluster-2 school voor doven en slechthorende kinderen en/of kinderen met ernstige spraak-taalproblemen.

Daniëlle Hogervorst –  Hai! Mijn naam is Daniëlle Hogervorst, ik ben 21 jaar en ik korfbal in het 3e van Avanti. Zolang ik weet, hobbel ik al rond bij de club. Ik ben bij Avanti terecht gekomen door mijn broers die gingen korfballen. Inmiddels speelt mijn ene broer nog wel, maar de ander is gestopt. Na al die jaren durf ik wel te zeggen dat Avanti een tweede thuis is geworden voor mij. Een groot deel van mijn sociale leven ligt bij Avanti. Toen ik hoorde dat de NAC ermee zou stoppen, vond ik dit erg jammer. Ik heb lang getwijfeld om een nieuwe NAC op te zetten, maar toen bleek dat Dominique ook al met de gedachte rond liep om een nieuwe NAC op te starten, hebben wij samen dit plan doorgezet. Naast mijn ‘korfballeven’ ben ik op het moment twee dagen in de week aan het werk in de kinderopvang en twee á drie dagen in de week ben ik aan het afstuderen van de opleiding Sociaal Pegagogische Hulpverlening. Ik hoop hier in februari mee klaar te zijn.

Wij hebben er zin! We hopen op hulp en steun te kunnen rekenen van jullie allemaal. En als je tips hebt of leuke ideeën, schiet één van ons even aan of stuur een mailtje naar nac@avantikorfbal.nl!

P.S. Zet 14 oktober in je agenda, het is tijd voor het Oktoberfest bij Avanti! Jullie horen snel meer van ons daarover!

 

Back To Top