skip to Main Content

Het einde van de zaalperiode is in zicht. Tijd voor een grootse verloting! Aanstaande zaterdag zijn er maar liefst 30 prijzen. Dat wordt gezellig!

Dit seizoen kochten we een nieuwe geluidsinstallatie voor in de zaal en voor feesten. Via de verloting is deze bijna terugverdiend. Nog 1 keer knallen en we hebben zelfs geld over voor ons volgende doel: Het inschietveld naast het terras.

We hebben ook deze keer dankzij veel gulle gevers mooie prijzen! In willekeurige volgorde:

Bol.com cadeaukaart, Speaker voor je telefoon, AA- Waterzak voor je team, Badhanddoek, Sporttas, Dames badjas, sweater, Lekkere versnaperingen, Fondue-set van Albert Heijn Keijzershof, Beertender van Marc en Lisenka , Kappersbon van Studio 13, Orchideeën van de Hoog, Gezichtsbehandeling van Blooming Skin &Beauty, 2 Pastaschalen van Albert Heijn Delfgauw, Heineken 0.0 of Passoá van Sportcafé de Fakkel, Pioenrozen van Koos Haket, 1e autorijles van van Buuren, Monopolyspel van Plus Pijnacker, Slagroomtaart, Bioscoopbonnen en andere prijzen.

Afgelopen verlotingen brachten al €1.740 op! Nog €280 te gaan en het doel is gehaald. Doe jij mee om het te overtreffen? De kans dat je nu met een prijs naar huis gaat is nog groter.

Alle sponsoren heel erg bedankt, we gaan er zaterdag een feestje van maken!

 

Back To Top