skip to Main Content

Vanwege het al bekende corona virus zijn het rare maanden geweest de afgelopen tijd. Het zaalseizoen werd voor de meeste niet uitgespeeld, het veldseizoen werd niet eens meer begonnen. Zachtjes aan zijn er wel weer wat trainingen opgestart, maar het is al weer te lang geleden dat we bij Avanti een gezellige zaterdag hebben gehad.

Daarom organiseren we nu voor alle Avantianen die op zaterdag 25 juli niet op vakantie zijn een mooie gelegenheid om elkaar weer te zien en toch ook iets sportiefs te doen.

Om 9.30 starten we met de D t/m B een koppelschiettoernooi wat zal duren tot +- 12.30. Daarop gevolgd van 13.00 tot 16.00 mogen de A en Senioren het tegen elkaar op gaan nemen. Idee is om een koppel te vormen met z’n 2en en je op te geven om mee te doen.

Het maakt niet uit hoe en door wie de koppels gevormd worden, enige voorwaarden is dat er per koppel minimaal 1 iemand lid is van avanti (spelend of niet spelend lid maakt daarvoor niet uit). Mocht je geen koppel kunnen vinden maar wil je toch graag mee doen, geef je dan ook gewoon op en dan gaan we voor jou op zoek naar een partner! Aanmelden kan tot 22 juli.  

De kantine is deze zaterdag nog even gesloten, wel zal er buiten een kleine bar ingericht worden zodat er toch de nodige consumpties genuttigd kunnen worden. Hoe lang we elkaar ook niet gezien hebben, op het terras houden we natuurlijk wel de bekende 1,5 meter regel aan!

Aanmelden - Zwemschool het Zwemmertje

Back To Top