skip to Main Content

Na de persconferentie van 16 november hebben zowel NOC*NSF als het KNKV de sportprotocollen weer bijgewerkt. Concreet betekent het dat we teruggaan naar de situatie van twee weken geleden. Jeugd mag trainen zonder beperkingen. Senioren mogen trainen in groepjes van 4, twee groepjes op een half veld en met inachtneming van anderhalve meter. Competitie blijft stil liggen, kantine blijft gesloten.

Alle activiteiten naast de korfbaltraining op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn niet toegestaan (vrijdag/zaterdag/zondag dubbelschieten of tennissen is dus niet toegestaan).

In het protocol hieronder staan de regels specifiek voor de diverse trainingsgroepen en de algemene regels.

Hoe om te gaan met een eventuele besmetting in je gezin, met het test- en thuisblijf beleid kan je ook in het protocol hieronder vinden.

protocol Avanti 19 november 2020

Handig draadje van het RIVM op twitter:
Wanneer je in nauw contact bent geweest met iemand die COVID-19 heeft, ga je in quarantaine. Maar wanneer ben je een nauw contact van iemand met #COVID19? In dit draadje proberen we het uit te leggen (klikken op de afbeelding opent het draadje gewoon in uw browser, u hoeft hiervoor geen twitteraccount te hebben):

Wij vragen iedereen (spelers, trainers, ouders, supporters, kortom iedereen!) om de regels in acht te nemen. Alleen op die manier kunnen wij allemaal blijven genieten van het korfballen!

bij vragen: corona@avantikorfbal.nl

 

Back To Top